Kaivuutyöt Mynämäen ja Turun alueella

Kuljetusliike J. Lehtilä Oy toteuttaa tarvittavat kaivuutyöt niin yksityisille kuin yrityksille. Toteutamme kaivuutyöt teknisesti oikein esimerkiksi salaojiin ja rakennusten pohjatöihin liittyen. Kattava kokemuksemme monipuolisista kaivuutöistä tekee meistä tunnetun ja luotetun tekijän mm. Mynämäen, Turun, Laitilan, Uudenkaupungin, Nousiaisten, Maskun, Raision ja Naantalin alueella. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kaivuutyöt kuin isommatkin urakoinnit, sopimuksen mukaan myös Varsinais-Suomen ulkopuolelta.

Miten kaivuut kuopaistaan käyntiin?

Soita numeroon: 0400 829 549
tai lähetä viestiä.

Talon pohjatyöt

Kun jotain tehdään, kannattaa ennen kaikkea panostaa huolellisiin pohjatöihin. Sama periaate pätee myös rakentamiseen. Talon pohjatyön toteutus sanelee paljolti sen, millaiseksi talon elinkaari lopulta muotoutuu. Vankalle pohjalle rakennettuna rakenteet pysyvät kunnossa, eikä esimerkiksi pettävä maaperä rasita niitä. Kun rakentamisen kokonaiskustannuksia lasketaan, kannattaa ammattilaisen toteuttamalle pohjatyölle antaa oma tärkeä sijansa, sillä hyvin toteutettuna se kestää aikaa.

Toteutamme kaikenlaisten rakennusten pohjatöitä, aina omakotitaloista autotalleihin ja halleihin.

Vesi- ja viemärijärjestelmien kaivuut

Meiltä saat tarvittavan tiedon ja kaluston hyvien vesi- ja viemärijärjestelmien toteutukseen. Kun asialla on ammattilainen, saadaan kaivuutyöt toteutettua muitta mutkitta.

Salaojat kuntoon

Vaikka salaojat tuntuvat melko kaukaiselta asialta rakentamisen tiimellyksessä, muodostavat ne rakennuksen pohjatöiden ohella keskeisen tekijän sille, miten terveeksi ja kestäväksi rakennus osoittautuu vuosien saatossa. Kun salaojat tehdään teknisesti oikein, hyvistä materiaaleista ja riittävään syvyyteen, ollaan hyvillä raiteilla. On suositeltavaa, että salaojat toteutetaan heti muun rakentamisen yhteydessä. Salaojat voidaan tehdä myös jälkeenpäin, ja niitä tulee kunnostaa vanhoissa kohteissa tarpeen mukaan. Toimimaton tai puuttuva salaoja, toimii pahimmillaan perustusten ”kastelukenttänä”. Usein tapaa myös sellaisia toteutuksia, joissa sadevesiviemärit johdetaan suoraan salaojiin, tämäkään ei johda mihinkään hyvään. Salaojille ja sadevesijärjestelmille tulisi ehdottomasti olla omat erilliset putkistonsa. 

Tiet ja piha-alueet kantaviksi

Huolella tehty pohja pitää myös tiet ja piha-alueet jämerinä. Routivan maan, kuten saven ja hiesun tilalle tulee vaihtaa riittävä kerros esimerkiksi hiekkaa, soraa ja mursketta sopivina määrinä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millaista maa-ainesta tarvitset kohteeseesi. Kuljetamme tarvittavat maa-ainekset ja kuljetamme tarvittaessa ylimääräisen maan pois.

Ota yhteyttä!

Mynämäkeläinen Kuljetusliike J. Lehtilä toteuttaa kaivuutyöt Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa edullisesti. Annamme mielellämme lisätietoa aikatauluista, kustannuksista ja työtavoistamme. Talon pohjatöiden ja muiden rakennusten pohjatöissä pyrimme olemaan hinta-laatu-suhteeltaan varsin kilpailukykyisiä. Toteutamme myös kaikenlaisten piha-alueiden ja teiden pohjatyöt kokemuksella.

Katso yhteystiedot »